Torenzicht

Achter de prachtige, authentieke gevel in het culturele hart van Gent, vindt u deze twee luxueuze urban villa's. Beide urban villa's hebben een eigen unieke, maar steeds zeer hoogwaardige indeling en afwerking.

Dankzij de uitzonderlijk hoge plafonds en grote raampartijen geniet u doorheen de urban villa's van een zeer ruimtelijk en lichtrijk gevoel.

Urban Villa 2.5

Met deze urban villa heeft u een architecturale parel in handen, zowel met het interieur als het exterieur. Er werd ontzettend veel aandacht besteed aan het gebruik van superieure materialen en afwerking tot in de allerkleinste details. Deze lichtrijke urban villa bevindt zich op de tweede verdieping, die u bereikt via de lift vanuit de ruime inkomhal.
 

Indeling 2.5

U betreedt de urban villa in de hal met gastentoilet en vestiaire, waarna u verdergaat naar de leefruimte met aansluitend de keuken. Van hieruit kunt u naar het ruime terras gaan met zuidgerichte oriëntatie. Via de trap in de leefruimte komt u in de zeer ruime bureauruimte met terras, die tevens ingericht kan worden als slaapkamer.

De leefruimte werd afgewerkt met ingebouwde kasten. Dankzij de hoge plafonds en grote raampartijen geniet u van een zeer ruimtelijke en lichtrijke urban villa. De keuken is volledig afgewerkt en geïnstalleerd met kwalitatieve inbouwtoestellen zoals microgolfoven, oven en koffiemachine van het merk Miele. Daarnaast vindt u er ook een wijnkoelkast, inductiekookplaat, en kookeiland.

Verder gaat u naar de master bedroom met aansluitend de ruime dressing en badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Ook de tweede slaapkamer heeft een eigen badkamer, inloopdouche en afgesloten toilet.

De urban villa beschikt over een ruime technische ruimte en een extra bergruimte die ook kan dienen als tweede dressing. Daarbovenop is de volledige urban villa uitgerust met domotica, vloerverwarming en geautomatiseerde gordijnen.

U heeft bovendien de mogelijkheid tot het aankopen van berging en ondergrondse autostaanplaatsen.

Urban Villa 2.2

U vindt deze luxueuze, lichtrijke urban villa op de tweede verdieping, die u bereikt via de lift vanuit de ruime inkomhal. De sublieme afwerking met superieure materialen, de opmerkelijke hoogtes, en de unieke inplanting in de residentie met fantastisch zicht over de Kouter, maken van deze urban villa een architecturaal hoogstandje.
 

Indeling 2.2

U betreedt het de urban villa via de hal met gastentoilet en vestiaire, waarna u verdergaat naar de leefruimte met aansluitend de open keuken. Van hieruit heeft u toegang tot het ruime terras met prachtig zicht over de Kouter. Via de andere kant van de keuken wandelt u verder naar het tweede, grote terras.

De leefruimte werd afgewerkt met ingebouwde kasten. Dankzij de hoge plafonds en grote raampartijen geniet u van een zeer ruimtelijk en lichtrijke urban villa. De keuken is volledig afgewerkt en geïnstalleerd met kwalitatieve inbouwtoestellen zoals microgolfoven, oven en koffiemachine van het merk Miele. Daarnaast vindt u er ook een wijnkoelkast, inductiekookplaat en kookeiland. Verder gaat u naar de master bedroom met aansluitend de ruime dressing en badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Ook de tweede slaapkamer heeft een eigen badkamer, inloopdouche en afgesloten toilet. De nachthal tussen de tweede slaapkamer en de badkamer is volledig afgewerkt met inbouwkasten en dient als dressing.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een deel van de leefruimte aan te wenden tot derde slaapkamer. De urban villa beschikt over een ruime technische ruimte en een extra bergruimte. Daarbovenop is de volledige urban villa uitgerust met domotica, vloerverwarming en geautomatiseerde gordijnen.

Er is een mogelijkheid tot het aankopen van ondergrondse autostaanplaatsen en extra berging.

INTERESSE?

Wenst u een bezoek of meer info over deze prachtige urban villa's?
Wij staan met veel plezier klaar voor u via welkom@irres.be of bel 0479 417 496.
 

De omgeving

Welkom in het prachtige Gent, één van de verborgen pareltjes van België. Ontdek de charme van deze levendige stad met een wandeling door de hobbelige straatjes of met een rondvaart op de Leie die doorheen het oude centrum kronkelt.

Daarnaast kunt u ook genieten van een aperitief op de terrasjes aan de waterkant of kunt u zich culinair laten verwennen in één van de vele bars en heerlijke restaurants. Ook voor theater, opera, of een gezellig avondje film bent u in Gent ongetwijfeld aan het juiste adres.

CONTACT

Ons team focust op een persoonlijke en grondige aanpak met 100% transparantie.
Wenst u meer info of een bezoek aan deze prachtige urban villa's? Contacteer ons en laat u meteen begeleiden door onze experts.